Over ALUBOUW de MOOY

 

Alubouw de Mooy B.V. is als sinds 1999 een vertrouwde partner in de scheepvaart voor het leveren van stuurhuizen met hefgeleiderkoker. Wij zijn gevestigd op het terrein van scheepswerf ’t Ambacht.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van verschillende soorten stuurhuizen, roef- en woningdeuren, trappen- en loopplanken en radarmasten. Daarnaast voeren wij ook diverse nieuwbouw en verbouwingen uit.

In de bijna 25 jaar van haar bestaan is Alubouw de Mooyuitgegroeid tot een dynamische en innovatieve organisatie met een veelzijdig pakket van leveranties en dienstverleningsmogelijkheden aan de

  • binnenvaart
  • scheepvaart,
  • industrie
  • woningbouw
  • en offshore. 

 

Dankzij de overzichtelijke bedrijfsstructuur kan Alubouw de Mooy zich flexibel aanpassen aan de aard en omvang van haar orderpakket.

Locatie

Alubouw de Mooy is gevestigd op het terrein van scheepswerf ’t Ambacht in Hendrik Ido Ambacht, welke beschikt over een helling en een dok. Tevens is er bij ons op het terrein een elektriciteitsbedrijf gevestigd en op het naast gelegen terrein een scheepstimmerbedrijf. 

Voordeel voor u; meerdere verbouwingen en reparaties tegelijk uitvoeren.


Meer weten
over onze maatwerk toepassingen!

Neem contact met ons op en laten we samen de mogelijkheden bespreken. Alubouw de Mooy: voor stuurhuizen, roefdeuren en radarmasten.

ALUBOUW DE MOOY BV
Noordeinde 7
3341 LW H.I. Ambacht
+31 (0) 78 68 2121 4